peruzzo canguro
peruzzo canguro

Peruzzo Canguro Professional

Sláttuvagnar með vökvalyftu

Canguro Professional 1600 sláttuvagn

Hann er 160 cm. breiður, með 1900 ltr. graskassa með vökvalyftu til að tæma grasið upp í gám, kerru eða á vörubílspall. Traktór 50 hp að lágmarki.

Sláttuvagninn er sterkbyggður og saxar því niður smærri greinar (5 cm. í þvermál) á svæðum þar sem mikið er um dauðar trjágreinar auk þess að slá almenna grasfleti. Frábært sláttutæki fyrir verktaka og bæjarfélög.

Flail Collector Mulcher CANGURO PROFESSIONALCanguro Professional 1800 sláttuvagn

Hann er 180 cm. breiður, með 2100 ltr. graskassa með vökvalyftu til að tæma grasið upp í gám, kerru eða á vörubílspall. Traktór 60 hp að lágmarki.

Sláttuvagninn er sterkbyggður og saxar því niður smærri greinar (5 cm. í þvermál) á svæðum þar sem mikið er um dauðar trjágreinar auk þess að slá almenna grasfleti. Frábært sláttutæki fyrir verktaka og bæjarfélög.

Aftur

Peruzzo Canguro Professional með vökvalyftu

Canguro pro tech data

Peruzzo Canguro Normal án vökvalyftu

canguro normal tech data

Peruzzo Canguro Professional

Flail Collector Mulcher

The grass/pruning shredder CANGURO PROFESSIONAL is used for a good grass cutting and pruning shredding with brunches up to 5 cm of diameter, collecting all processed products in the same time, high lift discharging it directly on a truck by powerful hydraulic rams collector opening. Its good performance of nice grass cut and pruning reduction with consequent collection reward CANGURO models on municipality fields as well as agriculture and forestry ones.

Flail Collector Mulcher CANGURO PROFESSIONALThe grass/pruning shredder CANGURO PROFESSIONAL, is used for quality grass cut and pruning shredding with branches up to 5cm of diameter, collecting all processed product in the same time, high lift discharge, by an hydraulic jack collector opening.

Its good performance of nice grass cut and pruning reduction with consequent collection reward Canguro models on municipality field as well as agricultural and forestry ones. Suitable on any working conditions, also on wet turfs, ruggedness, etc.