Tanaka ECV 3801 Petrol Chain Saw

Tanaka ECV 3801 keðjusög

Sterkbyggð japönsk keðjusög, með 39cc (2.1hö) tvígengismótor. Sögin er standard með 380mm löngu sverði.  Hægt að fá 40mm og 450mm löng sverð sem aukabúnað með söginni. Keðjusögin er sérlega handhægt og gott vinnutæki  sem hentar í hin margvíslegu störf auk erfiðari sögunarvinnu.

Tegund mótors Tvígengismótor. Blanda 1:50
Mótorstyrkur 39cc (2.1hö)
Bensíntankur 0.4 lítrar
Sverð Lengd 380mm (15 tommur)
Bremsa Bremsubúnaður í öryggishandfangi
Þyngd 4kg

 

Offering one of the best power-to-weight ratios of any saw in its class, the Tanaka ECV 3801 will breeze its way through challenging logging and felling tasks. Its high-specification 39cc motor employs a vertical cylinder layout that works to ensure low vibration power delivery and smooth cutting performance. A decompression valve reduces the required pulling-power on the starter rope by a massive 70%; while Tanaka’s Dust Rejection Air-Filtration System pre cleans the air before it reaches the filter, thereby ensuring the filter itself requires minimal maintenance. The Tanaka ECV 3801 Petrol Chain saw is equipped with automatic chain lubrication, with the flow rate adjustable to suit the hardness of the timber.