Stiga SBC 226 J

Stiga SBC 226 J vélorf

Stiga SBC 226 J sláttuorfið er frábært við umhirðu á litlum og meðalstórum grassvæðum, auk þess að skila góðum sláttuárangri.

Orfið er með 25.4 cc mótor sem situr á samsettu skafti, sem hægt er að taka í sundur til að auðvelda geymslu tækisins. 

Orfið er með bognu skafti sem gerir það notendavænt auk þess að auðvelda alla vinnu við erfiðari aðstæður.

Hannað með þægilegu handfangi og nútímalegum sláttuhaus „Tap & Go“ sem auðveldar lengingu girnisins.

Mótortegund Tvígengis
Mótorstærð 25.4cc
Blöndunarhlutfall bensíns 1:40 (tvígengisolía : bensín)
Skaft Beint með vinkildrifi
Handfang Lykkja
Sláttuól Einföld
Sagarblað í stað sláttuhauss (grófari sláttur) Fylgir með tækinu
Þyngd 6.3kg

The greatest choice for the maintenance of medium green areas, the new Stiga SBC 226 J trimmer assures the excellence of trimming performance. Equipped with the light and modern 25.4 cc engine mounted on a split transmission for easy storage and transport and with curved shaft ensuring a perfect trimming even when obstacles and barriers complicate the task. Provided with ergonomic handlebar and innovative cutting head with Tap & Go system to easy lengthen the line. The SBC 226 J is an environmentally friendly trimmer for all types of garden jobs.  Powered by a 25.4cc 2 stroke engine producing 0.7kW, running on unleaded petrol, this model features a 26mm bent shaft, loop handle. Supplied with a Tap N’go nylon line head* with double 2.4mm lines. *The Tap N’go system allows the operator to renew the line as it wears by tapping the auto-feed line head on the ground when the machine is in use.