Stiga Park Compact 16

Stiga Park Compact 16 liðstýrður traktór

Stiga Park Compact 16, 2WD sláttutraktórinn er liðstýrður sem gerir hann sérstaklega lipran í öllum slætti, sér í lagi við þröngar aðstæður í kringum runna, tré, girðingar og út í horn.

Afturhjól traktórsins fylgja alltaf í spor framhjólanna.

Sláttubúnaðurinn er 100cm að framan og er auðveldur í allri umhirðu.

Vélin er með stiglausri sjálfskiptingu, rafstarti, extra vönduðu Stiga sæti með háu baki.

Frábær sláttutraktór við slátt á þröngum svæðum þar sem mikið er um trjágróður, girðingar o.fl.

B&S mótor  4155 sería, AVS 16hp
Sláttubreidd  100cm
Sláttuhæð  25-85mm, rafstýrð
Án graskassa
Grashirðivagn fáanlegur
Þyngd  175kg

 

The smallest mower in the range with genuine articulated steering

The clever combination of a front mounted deck with genuine articulated steering makes it easy to mow around bushes, trees, fences and into corners. The back wheels follow the track of those up front. You no longer need to worry about the rear section bumping into obstacles and you can fully concentrate on mowing. The front mounted deck is easy to use, clean and maintain. There are a 95 cm and a 105 cm Combi deck with Multiclip and rear discharge. The Multiclip system cuts and fertilises the lawn at the same time. No need for raking or emptying a collector. The Compact 16 comes with a lot of features like electric start, foot-controlled attachment lift, adjustable comfort seat with high backrest and wide 16” tyres. Equipped with an environment friendly and quiet engine. The hydrostatic drive allows you vary the speed infinitely.