Stiga Villa 520 HST

Stiga Villa 520 HST, sjálfskiptur

Stiga Villa sláttutraktórinn er liðstýrður sem gerir hann sérstaklega lipran í öllum slætti, meðal annars við þröngar aðstæður.

Sláttubúnaðurinn er 90cm og er að framan.

Hæðastillingin á sláttubúnaðinum er þægileg því hún er rafstýrð.

Vélin er með stiglausri sjálfskiptingu, vönduðu Stiga sæti auk olíumælis.

Frábær sláttutraktór við slátt á svæðum þar sem slá þarf kringum trjágróður, meðfram girðingum o.fl.

B&S mótor  3115 AVS sería
Sláttubreidd  90cm
Sláttuhæð  25-85mm, rafstýrð
Án graskassa
Þyngd  177kg

 

The Villa 520 HST is a compact machine with articulated steering for superior manoeuvrability. Powered by a reliable single cylinder 7.3 kW Briggs & Stratton engine and provided with a 90 cm Stiga Multiclip cutting deck, granting the best visibility and control of the cutting area. The electric adjustment allows to set the deck height in few seconds, keeping the engine started and being comfortably seated. The Villa 520 HST is a highly-specified machine equipped with hydrostatic drive for stepless speed control both forward and reverse, comfortable seat, adjustable steering wheel and oil/fuel status check in an easy accessible position. Suited with cutting deck washing position without belt removing, quick connection for the fast change of front implements and hitch included for attaching cart or fertilizer spreader.