Stiga Estate Tornado 3098

Stiga Tornado 3098

Stiga Tornado 3098 traktórinn er gírskiptur og hentar í meðalstór svæði.

Hann er án graskassa þannig að grasinu er þeytt út til hægri. Hentar því við slátt í hærra grasi og þegar viðkomandi vill slá oftar. Einnig er hægt að loka grasopinu á hliðinni og þá er grasið saxað niður í grasflötina.

Sláttubreiddin er 98cm og sláttuhæðin 25-80mm. Samtals 7 hæðastillingar í einu handfangi.

Aukabúnaður: Dráttarbeisli og hleðslutæki fyrir rafgeymi.

Frábær sláttutraktór í grófari slátt og þar sem ekki þarf að safna upp grasi.

 

B&S mótor  3130  sería, 344cc
Sláttubreidd  98cm
Sláttuhæð  25-80mm, 7 hæðastillingar
Án graskassa
Þyngd  160kg

 

The Stiga Tornado 3098 is the right choice for garden owners that don’t want to collect grass clippings featuring the Multiclip cutting technology or the advanced side discharge function to efficiently handle even tall growth grass. Powered by a powerful single cylinder 6.8 kW Briggs & Stratton engine, this Tornado tractor features a gear transmission, 5 gears forward + 1 reverse, and is provided with a 98 cm twin blade cutting deck, anti-scalp wheels, 7 cutting height adjustments from 25 to 80 mm and electromagnetic engagement of blades. The Tornado 3098 is a highly-specified machine equipped with the Stiga soft grip steering wheel, comfort seat and LED front headlights. It includes the battery charger, the mulching kit and the trailer hitch.